Søndag den 13. august starter efterårssæsonen for Audi80-Rally
Audi80-Rally’s fine historiske Audi 80 er meldt klar til efterårssæsonen, når Toni Hansen, Horsens og Per Brodersen, Lem ved Ringkøbing, søndag den 13. august sætter sig i sæderne og starter bilen op.
Det er det traditions rige Munkebjerg Hill Climb med start ved Munkebjerg Hotel ved Vejle, som denne gang lokker de succesfulde herrer i kørerdragten for at vise hvad den flotte Audi 80 GLE fra 1979 kan præstere, når speederkablet strammes.

Arkivbillede fra Munkebjerg Hillclimb 2017

Bruger Munkebjerg Hill Climb 2017 som forberedelse
Munkebjerg Hill Climb er en årlig tilbagevendende begivenhed, som tiltrækker både kørere og tilskuere i stort tal, når ”Munkebjergbakken” spærres af, så kan få lov til at trykke speederen i bund, og vise hvad deres historiske biler kan præstere.
Toni Hansen:
”Det er en oplagt mulighed for at vise vores fine bil frem for både de danske tilskuere, samt vore samarbejdspartnere – Bl.a. har Audi i Fredericia haft en konkurrence kørende på deres Facebookside, hvor man har kunnet vinde en tur sammen med mig i Audi’en”. Den tur vil blive kørt i et af heatene i Munkebjerg Hill Climb, hvor den heldige vinder, Kim Gydesen får en tur i co-driversædet”.
Toni Hansen og Per Brodersen bruger desuden denne gang løbet som forberedelse til deres deltagelse i det 6. Raid Polski Historique, som køres i begyndelsen af september.

Raid Polski Historique som oplæg til Rally Monte Carlo Historique 2018
Det er første gang teamet deltager i Raid Polski Historique, som køres fra den 7. til den 9. september med start i Krakow, Polen.
Arrangementsmæssigt minder Raid Polski Historique meget om Rally Monte Carlo Historique, som teamet med stor succes har deltaget i hvert år siden 2013.
Team Audi80-Rally ser frem til, i Polen, at møde en del af de konkurrenter, som de skal konkurrere mod, når de stiller op i Rally Monte Carlo Historique 2018.
Forberedelserne til Rally Monte Carlo Historique 2018, verdens største historiske rally, skydes hermed allerede i gang.