Toni Hansen, Horsens og Per Brodersen, Lem ved Ringkøbing kører rally i Polen
Når Raid Polski Histoique den 7. september skydes i gang i, er det med Toni Hansen, Horsens og Per Brodersen, Lem ved Ringkøbing på startlisten.
Raid Polski Historique har deltagelse af knapt 60 historiske og klassiske biler fra 11 forskellige nationer.
Raid Polski Historique er 6. afdeling af FIA Trophy for Historic Regularity Rallies, som køres med afdelinger fordelt rundt over hele Europa.

Bruger Raid Polski Historique som oplæg til Rally Monte Carlo Historique 2018
Det er første gang teamet deltager i Raid Polski Historique, som køres fra den 7. til den 9. september med start i Krakow, Polen.
Arrangementsmæssigt minder Raid Polski Historique meget om Rally Monte Carlo Historique, som teamet med stor succes har deltaget i hvert år siden 2013.
Team Audi80-Rally ser frem til, i Polen, at møde en del af de konkurrenter, som de skal konkurrere mod, når de stiller op i Rally Monte Carlo Historique 2018.

Tonis flotte Audi 80 GLE vækker opsigt overalt.
Den flotte Audi 80 GLE, som Toni Hansen har opbygget helt fra bunden, og siden 2013 har anvendt i Rally Monte Carlo Historique, vækker stor opsigt hvor den kommer frem.
Bilen er altid, med streg under altid i topform både ud- og indvendigt.
Når man studerer den fin Audi 80 GLE nærmere, kan man se at alt er lavet med omtanke ­­­­og sans for detaljerne.

Arkivbillede – Audi80-Rally – Per Brodersen (tv) / Toni Hansen.

Flymekanikeren, Toni Hansen, går i detaljerne
Toni Hansen arbejder med akkuratesse, og der er ikke en møtrik eller skrue, som ikke er spændt efter eller justeret inden bilen forlader værkstedet før hvert rally.
Toni’s oprindelige uddannelse som automekaniker, og senere som flymekaniker, fornægter sig ikke – alt skal være i pinlig orden inden bilen starter op på første køretur i ethvert arrangement.

Perfektionisten, Per Brodersen, har styr på papirerne.
At Toni Hansen har en perfektionist i højre sædet fornægter sig heller ikke.
Per Brodersen har altid, med streg under altid styr på tider, vejforløb, kort og minutiøs planlægning. Nøjagtighed i planlægningen er nøgleordet for Per Brodersen, som der ikke må gås på kompromis med.
Teamets hidtidige resultater, med to slut placeringer som nr. 11., og en periode på 1. pladsen i det seneste Rally Monte Carlo Historique, viser at det lønner sig at stræbe efter det perfekte.

Forberedelserne til næste års vigtigste rally er hermed skudt i gang.
Holdets sans for planlægning og nøjagtighed er effektive og vigtige forberedelser til Rally Monte Carlo Historique 2018. Forberedelserne til verdens største historiske rally, med mere end 300 deltagere, er hermed allerede i gang. Hele Audi80-Rally teamet gør alt for at få de bedste resultater med hjem fra de kommende arrangementer.